Vi är två vänner som brinner för konst, inredning och vackra ting. En fotograf och en marknadsförare, en lyckad kombination som resulterade i Unos fotokonst. Vi gör fotokonst enkelt och tillgängligt. 

UNOs producerar fotokonst i begränsad numrerad upplaga. Samtliga verk är tillverkade av högsta kvalitet och levereras med ett äkthetsintyg. De är professionellt monterade eller ramade, färdiga att hängas upp på väggen.

Vi kommer kontinuerligt med nya kollektioner som ständigt är aktuella. I varje kollektion ingår flera verk att antingen ha var och en för sig eller tillsammans. I vårt nyhetsbrev berättar vi om nya kollektioner och fotografens tankar kring verken.

Jeanette har mångårig erfarenhet och kunskap av försäljning och marknadsföring, de senaste åren inom inredningsbranschen, där hon även har ett stort intresse. Marknadsekonom och projektledarutbildad på IHM.

Cecilia är fotograf som under det senaste decenniet till stor del arbetat med att fotografera inredning åt olika magasin och har en stor kännedom om trenderna i branschen. Övrig tid ägnas åt konstnärlig verksamhet, hon har haft flera separatutställningar. Cecilia har också givit ut elva böcker och medverkat i ett par.